Dames

Als vrouw heb ik er mijn missie van gemaakt om de dames te bewijzen dat er veel meer, leukere en boeiendere dingen zijn in een fitness zaal dan cardio toestellen alleen.  Uiteraard heeft cardio ook zijn nut, maar het mag niet het enige onderdeel van de training bevatten.

Krachttraining kan bovendien prima ingeschakeld worden als je wenst te vermageren.

“Maar ga ik er niet mannelijk uitzien van krachttraining?”  Nee, absoluut niet!  Testosteron is een belangrijke factor bij spieropbouw.  Testosteron wordt aangemaakt voor het grootste deel in de mannelijke geslachtsorganen en voor een fractie in de bijnieren.  Het spreekt voor zich dat onder normale omstandigheden vrouwen dus slechts een fractie testosteron produceren ten opzichte van mannen.

In Garage Gym 16 wil ik dames de kans geven om op eigen tempo en in alle rust en privacy voeling te krijgen met krachttraining, om in een latere fase vol zelfvertrouwen de fitness binnen te wandelen om hun nieuwe levensstijl te onderhouden!

Ga je liever rechtstreeks, maar met persoonlijke begeleiding naar de fitness, waar je nadien onbeperkt kan sporten en groepslessen kan volgen, dan kan dat samen met mij in de Heistse Gym (*).

(*) voorwaarden van toepassing

Maak een afspraak voor Personal Training Boek een privé gym Heistse Gym